Τηλέφωνα

Σταθερό: 210 50 55 680 Κινητό: 6974 464 780

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Η Ταυτότητά μου

Ίσως να αναμένατε -ερχόμενοι σε επαφή με ένα site σχετικό με παροχή Οδοντιατρικών Υπηρεσιών- να βρεθείτε εμπρός σε ένα επιστημονικό κείμενο με ιατρικές ορολογίες και σύντομες σχετικές εξηγήσεις.

Την ερμηνεία των όρων: «απονεύρωση», «στεφάνη» κ.ο.κ. μπορεί κανείς να την αναζητήσει πολύ εύκολα πλέον στον Παγκόσμιο Ιστό.

Το να επαναλάβω στη συγκεκριμένη σελίδα τις ίδιες πληροφορίες θα ήταν μάλλον περιττό. Παρόλα αυτά την ακριβή επιστημονική προσέγγιση των όρων παραθέτω στο menu «Παρεχόμενες Υπηρεσίες».

Προτιμώ στο σημείο αυτό να αναφέρω τη δική μου οπτική για την Οδοντιατρική, την επιστημονικότητα και την ανθρωπιστική της διάσταση όπως τη διδάχθηκα και όπως την ασκώ μέσα από την εμπειρία μου…

Γρεβενίτη Κατερίνα, Οδοντιατρείο, Πετρούπολη, culture2
Γρεβενίτη Κατερίνα, Οδοντίατρος, Πετρούπολη, culture1

Η δική μου προσέγγιση προς τον ασθενή είναι ανθρωποκεντρική και βασίζεται στην ολιστική του θεώρηση.
Υπάρχουν ασθένειες, αλλά κάθε περίπτωση ασθενούς είναι μοναδική, ξεχωριστή.
Διαφέρει ανάλογα με το ατομικό του ιστορικό, την κλινική διάγνωση, τα ιατρικά ευρήματα, τις προσωπικές του ανάγκες, τα όρια και τις επιδιώξεις του. Καλούμαι να σχεδιάσω το ιδανικό σχέδιο οδοντιατρικής θεραπείας για την επίλυση του δικού του προβλήματος, λαμβάνοντας υπόψη όλα τα παραπάνω.

Θεωρώ απαραίτητη λοιπόν μια συνθετική οπτική της επιστήμης σε συνδυασμό με την εξειδικευμένη προσέγγιση του ασθενούς.

Έτσι, δεν αρκούμαι στην αντιμετώπιση των συμπτωμάτων και στην εξάλειψη αυτών.

Για παράδειγμα, παθολογικές καταστάσεις στο στόμα/ δόντια μπορεί να δημιουργούνται ως αποτέλεσμα υποκείμενων χρόνιων νοσημάτων ή παραλειτουργικών έξεων που οδηγούν σε βλάβες του στοματικού περιβάλλοντος, όπως: π.χ. το ροχαλητό προκαλεί στοματική αναπνοή με συνέπεια μειωμένη ροή σάλιου με συνέπεια επίθεση τερηδόνας. Επίσης οι διατροφικές διαταραχές που συνοδεύονται με εμετό λόγω αύξησης οξέων στη στοματική κοιλότητα προκαλούν πολητερηδονισμό.

Στόχος μου αποτελεί η εξεύρεση της αιτίας των προβλημάτων και η εκρίζωση αυτής. Αυτό αποτελεί τη Θεραπεία. Αυτό αποτελεί το σκοπό μου.

Για μένα αποτελεί κύριο μέλημα ,  ο ασθενής να νιώσει άνετα και να αποβάλει το φόβο του πόνου.

Βασική προϋπόθεση για την επίτευξη του σκοπού μου είναι η ενεργητική επικοινωνία με τον ασθενή, η σύναψη διμερούς συμφωνίας τήρησης κανόνων, η ύπαρξη σχέσης εμπιστοσύνης και η απρόσκοπτη συνεργασία.

Το Ιατρείο λειτουργεί ήδη 20 χρόνια παρέχοντας υψηλής ποιότητας Οδοντιατρικές Υπηρεσίες σε ένα καινοτόμο περιβάλλον, εξοπλισμένο σύμφωνα με πρότυπες τεχνικές προδιαγραφές, με κάθε σεβασμό προς τον ασθενή.

Χαμογελάστε!

Διορθώστε τις ατέλειες, επαναφέρετε την αυτοπεποίθηση.

Ολοκληρωμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Ο Ασθενής στο επίκεντρο: διατίθεται ευρύ φάσμα επιλογών για κάλυψη όλων των Οδοντιατρικών αναγκών.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Τώρα που τα δόντια είναι υγιή και όμορφα, τί κάνουμε με το χαμόγελό μας; Τα χείλη και η περιστοματική περιοχή «περιγράφουν» το χαμόγελό μας! Η αδυναμία του ασθενούς να χαμογελάσει, βιώνεται από αυτόν ως απώλεια μέρους του εαυτού του.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η πρόληψη είναι αυτή που προλαμβάνει τις σοβαρότερες βλάβες που μπορεί να εκδηλωθούν στη στοματική μας κοιλότητα.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “θεραπευτική οδοντιατρική” εννοούμε τις γνωστές θεραπείες όπως εμφράξεις, απονευρώσεις, εξαγωγές κλπ.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “επανορθωτική οδοντιατρική” εννοούμε τις μεθόδους επαναφοράς ενός ή περισσοτέρων χαμένων δοντιών. Οι γνωστές μας θήκες, γέφυρες ή στεφάνες.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, χρήσης ειδικών υλικών και αποτυπώνοντας την αισθητική άποψη πάνω στα δόντια των ασθενών, είναι δυνατό να αλλάξουμε χρώμα, σχήμα, μέγεθος, να κλείσουμε κενά μεταξύ δοντιών και να δημιουργήσουμε φυσικό, υγιές και όμορφο αποτέλεσμα με μία μόνο επίσκεψη