Τηλέφωνα

Σταθερό: 210 50 55 680 Κινητό: 6974 464 780

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Συχνές Ερωτήσεις

Κάθε περίπτωση ασθενούς είναι μοναδική και ξεχωριστή.

Διαφέρει ανάλογα με το ατομικό του ιστορικό, την κλινική διάγνωση, τα ιατρικά ευρήματα, τις προσωπικές του ανάγκες, τα όρια και τις επιδιώξεις του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό σχέδιο οδοντιατρικής θεραπείας για την επίλυση του δικού σας προβλήματος.

Είναι δόκιμο στο πρώτο ραντεβού να προσέρχομαι στο Οδοντιατρείο λίγο πριν την συμφωνημένη ώρα;

Ναι, ώστε να εξασφαλίζεται επαρκής χρόνος λήψης του Ιατρικού και Οδοντιατρικού σας Ιστορικού.

Αν γνωρίζω ότι είναι απαραίτητη η λήψη προφυλακτικής αγωγής για λόγους επιτασσόμενους από τη γενική κατάσταση της υγείας μου, τί οφείλω να κάνω;

Αν δεν έχει προηγηθεί ραντεβού στο Οδοντιατρείο, στο οποίο θα είχαν δοθεί αντίστοιχες αναλυτικές οδηγίες, μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά και αφού ενημερώσετε επαρκώς, θα λάβετε επαρκείς κατευθυντήριες.

Γιατί πρέπει να επισκέπτομαι τακτικά τον Οδοντίατρο;

Αρκετοί, επιλέγουν να μην επισκέπτονται τακτικά τον Οδοντίατρο. Δεν έχουν δηλαδή εντάξει στη ρουτίνα των check up τους την Οδοντιατρική επίσκεψη, ενώ επισκέπτονται τακτικά προληπτικά (μία ή δύο φορές το χρόνο) άλλες Ιατρικές ειδικότητες.

Τον Οδοντίατρο συνήθως επισκέπτεται κανείς μόνο όταν προκύψει πρόβλημα. Σε αυτή τη φάση όμως απαιτείται «θεραπεία οξείας κρίσης» σε αντίθεση με την ενδεικνυόμενη «προληπτική θεραπεία».

Ένας από τους λόγους των αραιών επισκέψεων στον Οδοντίατρο είναι μια επίπλαστη εντύπωση ότι με αυτό τον τρόπο εξοικονομούνται χρήματα. Αντιθέτως όμως, λόγω της πολλαπλάσιας ζημιάς στην υγεία που προκαλείται εξαιτίας της παράλειψης της πρόληψης, το αποτέλεσμα είναι αναπόφευκτα πιο κοστοβόρο (και χρονοβόρο) προς αποκατάσταση της ζημιάς (η οποία δυστυχώς πολλές φορές είναι πια μη αναστρέψιμη). Αυτό συμβαίνει διότι πολλά Οδοντιατρικά προβλήματα δεν έχουν συμπτώματα μέχρι να οδηγηθεί η βλάβη σε μή αναστρέψιμο σημείο.

Για παράδειγμα, η τερηδόνα. Είναι σύνηθες για τους Οδοντιάτρους να ακούμε: «Δε με πονά τίποτε. Δεν έχω κανένα πρόβλημα». Η οδοντική τερηδόνα δεν πονά, έως ότου φτάσει κοντά στον πολφό (νεύρο) του δοντιού.  Δεν είναι καθόλου ασυνήθιστο ο Οδοντίατρος να διαπιστώσει μία τεράστια κοιλότητα στο δόντι ασθενούς, ο οποίος δεν έχει νιώσει ποτέ τίποτε. Ο Οδοντίατρος όμως είναι ικανός να προβλέψει μια κοιλότητα δοντιού 3 ή 4 χρόνια πριν ακόμη αυτή δώσει το παραμικρό σύμπτωμα. Η πρώιμη αυτή πρόβλεψη μπορεί να βοηθήσει στην αποφυγή μιας μελλοντικής ενδοδοντικής θεραπείας!

Πώς πρέπει να βουρτσίζω τα δόντια μου;

Η τεχνική του σωστού βουρτσίσματος διαφέρει από ασθενή σε ασθενή, ανάλογα με την ηλικία του, το βιότυπο των ούλων του και τις προσωπικές του ανάγκες. Είναι λοιπόν κάτι αυστηρά εξατομικευμένο. Στο Οδοντιατρείο μου δίνω ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση στο πεδίο αυτό, για κάθε ασθενή ξεχωριστά.

Η σωστή επιλογή Οδοντόκρεμας και Οδοντόβουρτσας διαφέρει επίσης από ασθενή σε ασθενή και μόνο ο Οδοντίατρος μπορεί με ασφάλεια να επιλέξει ορθά για κάθε περίπτωση.

Σε γενικές γραμμές:

Όσον αφορά στην επιλογή της σωστής Οδοντόβουρτσας, μπορεί να είναι απλή ή ηλεκτρική. Κάθε είδος επιβάλλει διαφορετική τεχνική. Η εκπαίδευση στο Οδοντιατρείο, εξασφαλίζει την αποτελεσματική χρήση και των δύο ειδών.

Γενικά, προτιμούμε -για τις απλές οδοντόβουρτσες- να έχουν όσο το δυνατό πιο απλή κεφαλή, με τρίχα με αποστρογγυλεμένες άκρες και όχι με τρίχα οξύαιχμη (η οποία μπορεί να τραυματίσει οδοντικούς και περιοδοντικούς ιστούς).

Όσον αφορά στην Οδοντόκρεμα, βασικό κριτήριο είναι να περιέχει αντιμικροβιακούς παράγοντες, π.χ. χλωρεξιδίνη. Και πάλι όμως η καθημερινή χρήση χλωρεξιδίνης σε ορισμένες περιεκτικότητες (0,2%) , δεν επιτρέπεται.

Για καθημερινή χρήση, και κατόπιν συνεννόησης με τον Οδοντίατρο, ενδείκνυται να χρησιμοποιούνται οδοντόκρεμες με φυσικούς παράγοντες όπως π.χ. με Mαστίχα Xίου, η οποία μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη της τερηδόνας και της ουλίτιδας.

Είμαι υπό Χημειοθεραπεία και/ή Ακτινοθεραπεία. Ποιές οι συνέπειες στο στόμα μου;

Τέτοιου τύπου θεραπείες, μπορεί να προκαλέσουν διάφορα προβλήματα στη στοματική κοιλότητα όπως άφθες, μολύνσεις, ξηροστομία, αιμορραγία ούλων και γενική στοματοδυνία. Λόγω χαμηλού ανοσοποιητικού συστήματος, η αποτελεσματική αντιμετώπιση των προαναφερόμενων καταστάσεων καθίσταται εξαιρετικά δύσκολη. Το βέλτιστο θα ήταν η επίσκεψη στον Οδοντίατρο να έχει προηγηθεί της έναρξης των θεραπειών, ώστε να εξασφαλιστεί άρση συγκεκριμένων παραγόντων που μπορεί να συμβάλουν σε δημιουργία δυσάρεστης κι επώδυνης για το θεραπευόμενο κατάστασης.

Είμαι έγκυος. Πώς επηρεάζεται αντίστοιχα η στοματική μου υγεία; Αν προκύψει οδοντιατρικό πρόβλημα, μπορεί να επέμβει ο Οδοντίατρος;

Το 50% περίπου των εγκύων ενδέχεται να νοσήσουν από «ουλίτιδα της εγκυμοσύνης». Είναι αρκετά ενοχλητική κι εκδηλώνεται με πρήξιμο, αιμορραγία κι ερυθρότητα των ούλων.

Επίσης, αν η έγκυος υποφέρει από περιοδοντική νόσο, ενδέχεται να επηρεαστεί και η υγεία του εμβρύου. Μελέτες έχουν δείξει ότι υπάρχει σχέση μεταξύ της περιοδοντικής νόσου της εγκυμονούσας και πρόωρων ελλιποβαρών νεογνών. Πιθανός αιτιολογικός παράγοντας φαίνεται να είναι η ύπαρξη προσταγλανδίνης (παράγοντας που απελευθερώνεται σε φλεγμονώδεις διεργασίες όπως η προστακυκλίνη, η ισταμίνη, λευκοτριένια κ.τ.λ.) της οποίας τα επίπεδα είναι αρκετά υψηλά σε ασθενείς με περιοδοντική νόσο.

Ένας μύθος που δεν ισχύει, είναι ότι το έμβρυο αποσπά ασβέστιο από τα δόντια της εγκύου προς δημιουργία του δικού του ερειστικού συστήματος, γι’αυτό «χαλάνε» τα δόντια της εγκύου. Ο μόνος πιθανός λόγος επιδείνωσης της κατάστασης της υγείας τους στόματος της εγκυμονούσας είναι οι εμετοί -που συνήθως λαμβάνουν χώρα κατά το πρώτο τρίμηνο εγκυμοσύνης- λόγω της επίθεσης οξέων που δέχεται η στοματική κοιλότητα από τα όξινα υγρά του γαστρικού σωλήνα.

Η πρόληψη, εν κατακλείδι, καθώς και η συνεργασία με τον Οδοντίατρο κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης επιβάλλεται.

Φοράω Τεχνητές Οδοντοστοιχίες. Οφείλω να επισκέπτομαι τον Οδοντίατρο;

Οι επισκέψεις στον Οδοντίατρο δεν έχουν ως κεντρικό άξονα μόνο τον έλεγχο των δοντιών. Τα άτομα που φέρουν Τεχνητή Οδοντοστοιχία δεν έχουν πια να ασχοληθούν με το πρόβλημα της τερηδόνας, αυτό είναι αλήθεια. Είναι πιθανό, ωστόσο, να προκύψουν άλλου είδους προβλήματα όπως, για παράδειγμα, ανάγκη για ρύθμιση της  εφαρμογής των προσθετικών εργασιών (λόγω του ότι μπορεί να προκαλούν έλκη ή πόνο). Με την επίσκεψη στον Οδοντίατρο, μιά φορά ετησίως, γίνεται έλεγχος και αναπροσαρμογή (αν είναι απαραίτητο) της ήδη υπάρχουσας εργασίας προς βέλτιστη εφαρμογή.

Τα ούλα μου αιμορραγούν. Τί μπορώ να κάνω;

Ο πιο «αθώος» λόγος στον οποίο μπορεί να οφείλεται μια τέτοια αιμορραγία, είναι η συσσώρευση πλάκας στη γραμμή των ούλων και η εγκατάσταση φλεγμονής στη στοματική κοιλότητα, η «ουλίτιδα» δηλαδή. Με τακτικές επισκέψεις στο Οδοντιατρείο για διενέργεια αποτρύγωσης (καθαρισμού) (τουλάχιστο μια φορά ετησίως) και συνδυαστικά με σωστό βούρτσισμα και συνεπή τήρηση των κανόνων στοματικής υγιεινής, το φαινόμενο συνήθως απαλείφεται.

Αν όμως ο ασθενής υποφέρει από εμμένουσες ή αυτόματες αιμορραγίες αυτές μπορεί να είναι παρενέργειες λήψης φαρμάκων ή συμπτώματα άλλων ασθενειών.

Σε κάθε περίπτωση, αν παρατηρηθεί αιμορραγία στα ούλα χωρίς προφανή λόγο, η επίσκεψη στον Οδοντίατρο καθίσταται επιβεβλημένη.

Γιατί νιώθω το στόμα μου ξηρό;

Το στόμα είναι ξηρό λόγω μειωμένης παραγωγής σάλιου ή όταν οι σιελογόνοι αδένες – για συγκεκριμένους λόγους- δεν παράγουν ικανή ποσότητα σάλιου. Τα πιθανά αίτια είναι πολλά. Επιγραμματικά αναφέρω:

 

Παρενέργειες φαρμάκων: αντικαταθλιπτικά, αντισταμινικά, αποσυμφορητικά, αντιεπιληπτικά, διουρητικά, ορισμένα βρογχοδιασταλτικά ή φάρμακα για τη νόσο του Πάρκινσον δύνανται να προκαλέσουν ξηροστομία.

Σύμπτωμα ασθενειών και/ή μολύνσεων:  σύνδρομο Sjogren, ιός HIV/AIDS, νόσος Αλτχάϊμερ, διαβήτης, αναιμία, κυστική ίνωση, ρευματοειδής αρθρίτιδα κ.ο.κ.

Παρενέργεια Ιατρικών Θεραπειών: Λόγω βλάβης σιελογόνων αδένων από ακτινοθεραπεία ή χημειοθεραπεία στην περιοχή της κεφαλής ή του λαιμού.

Νευρική βλάβη: Λόγω βλάβης των νεύρων στην περιοχή κεφαλής/ τραχήλου εξαιτίας τραυματισμού ή χειρουργικής επέμβασης.

Αφυδάτωση: Συνεπεία διάρροιας, εμετού, υπερβολικής εφίδρωσης, εγκαυμάτων.

Καθημερινές συνήθειες: Στοματική αναπνοή, κάπνισμα.

Έχω δόντια ευαίσθητα στο κρύο. Τί να κάνω; Πού οφείλεται;

Πρόκειται για μια αρκετά βασανιστική κατάσταση και συνάμα αρκετά συχνή. Οι παράγοντες που προκαλούν οδοντική ευασθησία είναι πολλοί.

Η ευαισθησία εμφανίζεται κατά κύριο λόγο όταν υπάρχει αποκάλυψη μέρους της επιφάνειας της ρίζας του δοντιού σε περιοχές που το ούλο έχει υποστεί υφίζηση. Σε εκείνο το οριακό σημείο, η ρίζα δεν καλύπτεται από αδαμαντίνη με συνέπεια στην οδοντίνη της περιοχής στην οποία προσεκβάλουν άπειρα οδοντινοσωληνάρια να μεταφέρουν τα ερεθίσματα από το εξωτερικό στοματικό περιβάλλον κατ’ευθείαν στο εσωτερικό του δοντιού (πολφός/νεύρο). Έτσι τα θερμικά ερεθίσματα είναι εντονότερα και μεταφράζονται σε οξύ στιγμιαίο πόνο.

Υπάρχουν όμως κι άλλοι λόγοι για τους οποίους τα δόντια μπορεί να πονούν στο κρύο:  η ύπαρξη τερηδόνας, η αποτριβή της αδαμαντίνης λόγω συστηματικού δυνατού βουρτσίσματος, ο βρυγμός,  ένα κάταγμα δοντιού, η ευαισθησία μετά από λεύκανση, οι όξινες τροφές ( π.χ. πορτοκάλια, λεμόνια, ξύδι, γιαούρτι, κρασί, τσάϊ, αναψυκτικά, γλυκά ).

Επίσης οδοντική ευασθησία είναι δυνατό να παρουσιαστεί μετά από κάποιες Οδοντιατρικές εργασίες (καθαρισμός πέτρας, παρασκευή δοντιού για στεφάνη ή σφράγισμα) , είναι όμως παροδική.

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση, αυτή ποικίλει αναλόγως της αιτίας. Θα αποφασιστεί σε συνεργασία με τον Οδοντίατρο. Χρήσιμο είναι να γνωρίζετε ότι αρκετές φορές η ευασθησία είναι τόσο επίμονη κι έντονη που μπορεί να οδηγήσει ακόμη και σε ενδοδοντική θεραπεία δοντιού.

Όψεις Πορσελάνεις- Όψεις Ρητίνης: Ποια η διαφορά;

Οι όψεις αποτελούν μια θαυμάσια λύση, πολύ λιγότερο επεμβατική από την παρασκευή στεφανών ή θηκών, οι οποίες προϋποθέτουν τρόχισμα των δοντιών. Δεν εννοούμε βέβαια ότι οι όψεις αντικαθιστούν τη θεραπεία παρασκευής στεφάνης ή γέφυρας, ενδείκνυνται σε συγκεκριμένες περιπτώσεις, τις οποίες θα υποδείξει ο Οδοντίατρος. Υπάρχουν σαφείς και συγκεκριμένες ενδείξεις χρήσης κι εφαρμογής τους όπως:

  • Δυσχρωμίες δοντιών
  • Αποτριβές δοντιών
  • Διαστήματα μεταξύ των δοντιών
  • Διόρθωση σχήματος, χρώματος, μεγέθους δοντιών

Οι όψεις πορσελάνης αποτελούν μέθοδο έμμεσης αποκατάστασης, απαιτούν δηλαδή τη συνεργασία με Οδοντοτεχνικό Εργαστήριο, παρέχουν φυσικό αποτέλεσμα δεν αλλοιώνεται το χρώμα τους με την πάροδο του χρόνου. Αν υποστεί κάταγμα, δύσκολα επιδιορθώνεται. Δύνανται να ξεκολλήσουν σε ορισμένου τύπου δαγκώματα.

Οι όψεις ρητίνης κατασκευάζονται επί τόπου στο Οδοντιατρείο, ολοκληρώνονται σε μία και μοναδική συνεδρία, ο κίνδυνος αποκόλλησης τους είναι μικρότερος από τον αντίστοιχο των όψεων πορσελάνης και είναι πολύ οικονομικότερες.

Είναι ασφαλής η εφαρμογή υαλουρονικού οξέος από Οδοντιάτρους;

Ένα επιπλέον όπλο στη φαρέτρα των Οδοντιάτρων αποτελεί ήδη η δυνατότητα χρήσης και εφαρμογής του υαλουρονικού οξέος.

Ο Οδοντίατρος σήμερα -κι αφού έχει λάβει την απαραίτητη ανάλογη εκπαίδευση- μπορεί να χρησιμοποιήσει τα ανάλογα ενέσιμα δερματικά ενθέματα στην περιστοματική περιοχή για να ολοκληρώσει το έργο του και να την αποκαταστήσει πλήρως, δημιουργώντας ένα τέλειο χαμόγελο. Έχει ξεκινήσει δηλαδή από το εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας και την αποκατάσταση της υγείας της, και ολοκληρώνει με την αποκατάσταση της περιστοματικής περιοχής, ως φυσική συνέπεια.

Μπορεί να φαίνεται πρωτοποριακή ή καινοτόμος η χρήση υαλουρονικού οξέος στο πλαίσιο της άσκησης του Οδοντιατρικού έργου.

Παρ’όλ’αυτά, αποτελεί φυσιoλογική εξέλιξη του έργου του Οδοντιάτρου, συν του ότι:

O Οδοντίατρος γνωρίζει άριστα την ανατομία του προσώπου.

Είναι εξοικειωμένος στο να παρεμβαίνει σε περιοχές μειωμένης ορατότητας, στις οποίες απαιτείται ακρίβεια χιλιοστού, ίσως και δεκάτων χιλιοστού.

Η χρήσης ενέσιμων διαλυμάτων και η ικανότητα/γνώση να ενίει την κατάλληλη ποσότητα, στη σωστή περιοχή , την κατάλληλη στιγμή αποτελεί την καθημερινότητά του.

Γνωρίζει μεθόδους οδοντιατρικής αναισθησίας που μπορούν να εξασφαλίσουν την ανώδυνη εφαρμογή των ενθεμάτων.

Οι παραπάνω υπηρεσίες παρέχονται στο πλαίσιο της άσκησης του οδοντιατρικού έργου και σύμφωνα με το άρθρο 1 του ν. 1026/80, όπου: έργο του οδοντιάτρου είναι «η πρόληψις, η διάγνωσις και η θεραπεία των ανωμαλιών και παθήσεων των οδόντων, του στόματος, των γνάθων και των παρακειμένων ιστών.»

 Ο οδοντίατρος, κατά την άσκηση του έργου του, υποχρεούται να ακολουθεί τους γενικά παραδεκτούς κανόνες της οδοντιατρικής επιστήμης, δύναται δε να ακολουθεί κάθε επιστημονικά αποδεκτή μέθοδο και να χρησιμοποίει εγκεκριμένα υλικά.

 Κατά συνέπεια, ο οδοντίατρος μπορεί να χρησιμοποιεί το botox και το υαλουρονικό οξύ μόνο στο πλαίσιο της άσκησης του οδοντιατρικού έργου, όπως ανωτέρω περιγράφεται, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και τους κανονισμούς του ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.

Είναι μόνιμα τα αποτελέσματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με υαλουρονικό οξύ είναι προσωρινά. Σε ορισμένες περιπτώσεις μάλιστα δύναται  να είναι και αναστρέψιμα. Αν για παράδειγμα  ο ασθενής δεν ικανοποιηθεί πλήρως αισθητικά σε συνέχεια της εφαρμογής θεραπείας υαλουρονικού οξέος σε κάποια περιοχή, υπάρχει δυνατότητα- με χρήση συγκεκριμένου ενζύμου (υαλουρονιδάσης), το οποίοαποδομεί το υαλουρονικό οξύ- να «ακυρωθεί» η εφαρμογή. Εξάλλου, η θεραπεία με χρήση υαλουρονικού οξέος –ανάλογα με το χρησιμοποιούμενο προϊόν και την περιοχή εφαρμογής του- διαρκεί από 6 έως 12 μήνες.

Με τη χρήση Υαλουρονικού Οξέος μπορούν να διορθωθούν όλες οι ρυτίδες σε όλες τις ηλικίες;

Η θεραπεία με Υαλουρονικό Οξύ απευθύνεται σε σχετικά νέες ηλικίες (από 30-35 ετών και άνω) και σε περιπτώσεις που η επιδερμίδα δεν έχει υποστεί ανεπανόρθωτη βλάβη π.χ. περιπτώσεις  φωτογήρανσης σε ηλικίες  55 και άνω.  Για αυτές τις περιπτώσεις συνίστανται άλλες μέθοδοι .

Χαμογελάστε αληθινά !

Κάθε περίπτωση ασθενούς είναι μοναδική και ξεχωριστή. Διαφέρει ανάλογα με το ατομικό του ιστορικό, την κλινική διάγνωση, τα ιατρικά ευρήματα, τις προσωπικές του ανάγκες, τα όρια και τις επιδιώξεις του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό σχέδιο οδοντιατρικής θεραπείας για την επίλυση του δικού σας προβλήματος.

Ολοκληρωμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Ο Ασθενής στο επίκεντρο: διατίθεται ευρύ φάσμα επιλογών για κάλυψη όλων των Οδοντιατρικών αναγκών.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Τώρα που τα δόντια είναι υγιή και όμορφα, τί κάνουμε με το χαμόγελό μας; Τα χείλη και η περιστοματική περιοχή «περιγράφουν» το χαμόγελό μας! Η αδυναμία του ασθενούς να χαμογελάσει, βιώνεται από αυτόν ως απώλεια μέρους του εαυτού του.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η πρόληψη είναι αυτή που προλαμβάνει τις σοβαρότερες βλάβες που μπορεί να εκδηλωθούν στη στοματική μας κοιλότητα.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “θεραπευτική οδοντιατρική” εννοούμε τις γνωστές θεραπείες όπως εμφράξεις, απονευρώσεις, εξαγωγές κλπ.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “επανορθωτική οδοντιατρική” εννοούμε τις μεθόδους επαναφοράς ενός ή περισσοτέρων χαμένων δοντιών. Οι γνωστές μας θήκες, γέφυρες ή στεφάνες.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, χρήσης ειδικών υλικών και αποτυπώνοντας την αισθητική άποψη πάνω στα δόντια των ασθενών, είναι δυνατό να αλλάξουμε χρώμα, σχήμα, μέγεθος, να κλείσουμε κενά μεταξύ δοντιών και να δημιουργήσουμε φυσικό, υγιές και όμορφο αποτέλεσμα με μία μόνο επίσκεψη