Τηλέφωνα

Σταθερό: 210 50 55 680 Κινητό: 6974 464 780

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Ωράριο Ιατρείου

Δευτέρα έως Πέμπτη : 14:30 - 20:00

Έκτακτo Περιστατικό;

Επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μου για άμεση συνεννόηση.

Το Οδοντιατρείο μου

Παραθέτω ακολούθως μια ενδεικτική περιγραφή του σύγχρονου οδοντιατρικού εξοπλισμού του Οδοντιατρείου μου:

  • Δύο Οδοντιατρικές Έδρες (των μεγαλύτερων ευρωπαϊκών εργοστασιακών μονάδων παραγωγής οδοντιατρικών μηχανημάτων FEDESA και NEODENT).
    Η δυνατότητα ταυτόχρονης λειτουργίας τους εξασφαλίζει την άμεση εξυπηρέτηση έκτακτων περιστατικών, μειώνοντας στο ελάχιστο δυνατό το χρόνο αναμονής.
  • Δύο ενδοστοματικές κάμερες. Η χρήση τους στοχεύει στο να βλέπουν οι ίδιοι οι ασθενείς τι τους συμβαίνει και σε ποια ακριβώς διαδικασία υποβάλλονται, βοηθώντας στη διαχείριση του άγχους και του φόβου για το άγνωστο.
  • Ακτινογραφικό Μηχάνημα.
  • Εντοπιστής ακρορριζίου ΜORITA. Χρησιμοποιείται στην ενδοδοντία προς εξασφάλιση σωστού μήκους εργασίας στην ενδοδοντική θεραπεία.
  • Χειρολαβή ενδοδοντίας W&H και ρίνες Ni-Ti. Με τη χρήση τους η Ενδοδοντία ολοκληρώνεται γρηγορότερα, ευκολότερα, ανώδυνα.
  • Συσκευή FOTOSAN. Εξουδετερώνει μικρόβια με τη χρήση ενεργού Oξυγόνου στη στοματική κοιλότητα, αλλά και στους ριζικούς σωλήνες. Η εφαρμογή της σκοπεύει στη μείωση των περιστατικών που απαιτούν per os αντιμικροβιακά φάρμακα.

Χαμογελάστε αληθινά !

Κάθε περίπτωση ασθενούς είναι μοναδική και ξεχωριστή. Διαφέρει ανάλογα με το ατομικό του ιστορικό, την κλινική διάγνωση, τα ιατρικά ευρήματα, τις προσωπικές του ανάγκες, τα όρια και τις επιδιώξεις του.

Ελάτε να σχεδιάσουμε μαζί το ιδανικό σχέδιο οδοντιατρικής θεραπείας για την επίλυση του δικού σας προβλήματος.

Ολοκληρωμένες Οδοντιατρικές Υπηρεσίες

Ο Ασθενής στο επίκεντρο: διατίθεται ευρύ φάσμα επιλογών για κάλυψη όλων των Οδοντιατρικών αναγκών.

ΔΙΕΥΘΕΤΗΣΗ ΜΑΛΑΚΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΠΕΡΙΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ

Τώρα που τα δόντια είναι υγιή και όμορφα, τί κάνουμε με το χαμόγελό μας; Τα χείλη και η περιστοματική περιοχή «περιγράφουν» το χαμόγελό μας! Η αδυναμία του ασθενούς να χαμογελάσει, βιώνεται από αυτόν ως απώλεια μέρους του εαυτού του.

ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Η πρόληψη είναι αυτή που προλαμβάνει τις σοβαρότερες βλάβες που μπορεί να εκδηλωθούν στη στοματική μας κοιλότητα.

ΘΕΡΑΠΕΥΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “θεραπευτική οδοντιατρική” εννοούμε τις γνωστές θεραπείες όπως εμφράξεις, απονευρώσεις, εξαγωγές κλπ.

ΕΠΑΝΟΡΘΩΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Με τον όρο “επανορθωτική οδοντιατρική” εννοούμε τις μεθόδους επαναφοράς ενός ή περισσοτέρων χαμένων δοντιών. Οι γνωστές μας θήκες, γέφυρες ή στεφάνες.

ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΗ

Μέσω εξειδικευμένων παρεμβάσεων, χρήσης ειδικών υλικών και αποτυπώνοντας την αισθητική άποψη πάνω στα δόντια των ασθενών, είναι δυνατό να αλλάξουμε χρώμα, σχήμα, μέγεθος, να κλείσουμε κενά μεταξύ δοντιών και να δημιουργήσουμε φυσικό, υγιές και όμορφο αποτέλεσμα με μία μόνο επίσκεψη